Helaas

Helaas, momenteel hebben wij een storing in ons systeem. Probeer het later nog eens of neem contact met ons op.

Lokale hulp


Ambassadeurs
Lokale verkopers

De ambassadeurs

Heb je vragen over glasvezel of over de campagne? Neem dan contact op met één van onze ambassadeurs. Zij wonen net als jij in het gebied en zetten zich gezamenlijk in om het doel te bereiken: de komst van glasvezel. Ze helpen je graag!

Wil jij zelf je steentje bijdragen aan de komst van glasvezel? Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe ambassadeurs! Meld je aan via onze klantenservice.

De lokale verkopers

Kun je wel wat advies gebruiken bij je keuze voor een glasvezel-
abonnement? Of wil je bijvoorbeeld weten wat een glasvezelaansluiting betekent voor de bekabeling en apparatuur in jouw woning of bedrijfspand? Deze lokale elektro- en ICT-bedrijven helpen je graag. Loop eens binnen of maak een afspraak.

Jellema Automatisering
Wieken 12, 7711 XC Nieuwleusen
0529-484596 www.jellema.it

Jellema Automatisering is een automatiseringsspecialist. Bij ons vind je het andere gezicht van de ICT: automatisering die is toegesneden op de wens van de klant. Wij richten ons voornamelijk op bedrijven, maar staan ook voor particulier gebruik klaar. 

Lenex IT
Lange Baan 12, 8331LW Steenwijk
088-53639 48 www.lenex.nl

Het is onze missie om IT gemakkelijker te maken voor bedrijven. Hiervoor richten wij ons niet alleen op de techniek achter IT, maar voorál ook op de mensen die deze techniek gebruiken.
We denken en kijken verder, luisteren naar de vraag en doen net dat stapje extra. Zo geven wij trainingen op maat met als doel om mens en techniek zo optimaal mogelijk samen te laten werken.