Helaas

Helaas, momenteel hebben wij een storing in ons systeem. Probeer het later nog eens of neem contact met ons op.

Over Glasvezel buitenaf

Wie zijn wij?

Snel internet voor iedereen in Nederland. Dát is de ambitie van Glasvezel buitenaf. Niet alleen in de stad of een bepaalde regio, maar ook in het buitengebied, in kleine kernen of op het platteland. Om dat te realiseren, voeren wij glasvezelcampagnes waarbij inwoners zich kunnen aanmelden voor glasvezel. Is in een gebied het deelnamepercentage behaald, dan leggen wij het glasvezelnetwerk aan. Voor de aanleg van dit netwerk is een grote investering nodig. EQT Infrastructure is de investeerder achter Glasvezel buitenaf en draagt hieraan het grootste deel bij.

 

Initiatief van DELTA Fiber Nederland

Glasvezel buitenaf is een initiatief van DELTA Fiber Nederland. DELTA Fiber Nederland is een snel groeiend Nederlands telecombedrijf. Zij is eigenaar van telecomnetwerken verspreid over 11 provincies in Nederland. Daarnaast legt zij voortdurend nieuwe netwerken aan, voornamelijk in randstedelijke gebieden en plattelandsregio’s. Al 550.000 woningen en bedrijven zijn aangesloten en hebben de beschikking over snel internet.

Samenwerking met ambassadeurs

Tijdens onze glasvezelcampagnes werken we met inwoners van een gebied die zich samen met ons willen inzetten om het doel te bereiken: de komst van glasvezel. Wij noemen hen ambassadeurs. Zij zijn groot voorstander van glasvezel en willen voorkomen dat het deelnamepercentage niet wordt gehaald. Daarom zetten ze zich volop in om buren, vrienden, kennissen en anderen te overtuigen van de nut en noodzaak van een goede verbinding.

Paul Rietman: "Ik ben blij met de upload- en downloadsnelheid"

Paul Rietman van camping ‘t Boshuis is vooral blij met de upload- en downloadsnelheid. Voordat hij glasvezel had, was het lastig zijn bedrijf draaiende te houden. Hij heeft een prachtig familiebedrijf met alles prima voor elkaar. En met glasvezel nu ook goed internet! Ook voor alle campinggasten van de familie Rietman is glasvezel waardevol. Veel gasten willen tijdens de vakantie even beeldbellen met thuis. En bij slecht weer kunnen de gasten nu ook lekker Netflixen.

Lees meer referenties